USILUJEME O NEJVYŠŠÍ KVALITU

VYUŽÍVÁME PROTO ČERSTVÉ SUROVINY A JEN TY NEJLEPŠÍ RECEPTURY

Náš tým vyškolený v prestižních evropských a pražských restauracích se stará o skladbu menu, výběr surovin, pečlivou přípravu až po konečný servis.


 

JAK ŠEL ČAS

Bývalý, v Železné Rudě, dominantní Hotel Javor postavený před rokem 1900, který byl v letech 1974 – 1976 zbourán a vystavěn do současné podoby.
Hotel sloužil k ubytování návštěvníků, v Hotelu byla umístěna samoobsluha potravin, restaurace, diskotéka a v závěru provozu i casino. Objekt byl zhruba od roku 2014 nevyužíván .
V roce 2017 byla vypracována studie a projektová dokumentace na rekonstrukci hlavní části bývalého hotelu, demolici a následnou novostavbu přístavby hotelu a novostavby wellness v zadní části hotelu.
Realizací projektu Rezidence Javor vzniklo 37 bytových jednotek, 4 komerční jednotky, 46 krytých garážových stání, 20 venkovních parkovacích stání, wellness a recepce.


KDYŽ VAŘÍ RADEK ...

Radek je rodilý "šumavák" a zároveň kuchař s více než 21 lety praxe ve vysoce hodnocených restauracích. V posledních uplynulých 17 letech získával zkušenosti v sousedním Německu a Rakousku, zde nabíral nové a nové kulinářské zkušenosti.

V restauraci golfového resortu Passau, se vypracoval na pozici šéfkuchaře, kde vedl tým a vařil speciality regionální a sezónní kvality.

Mezi jeho gastronomické zájmy patří italská, evropská a samozřejmě šumavská kuchyně.

Na prvním místě je vaření z čerstvých a sezónních surovin.

Mimo práci se s láskou věnuje své milované rodině.

Se svými bohatými zkušenostmi a nadšením pro kulinářskou tvorbu se s vámi dělí v naší restauraci.

Dobrou chuť.